Branding Lang verhaal kort, Antwerpen.

De klant is plezant, want: 

Lang verhaal kort is een Antwerpse copywriter met een hoek af. Emily puzzelt de juiste woorden samen voor je e-mail, je website, je blogs of je brochure. En ze denkt nog eens graag mee over de algemene voice van je merk ook. 

De briefing is uitdagend, want: 

Emily wou een compleet nieuwe branding die twee dingen moest uitstralen. Enerzijds simpliciteit, want de grootste kracht zit ‘m al in de naam. Anderzijds speelsheid, want ja, we zitten met die hoek af. Simpel en speels? Emily vraagt, ik maak een modulair logo.  

Het resultaat mag er zijn, want: 

  • Het logo is multi-inzetbaar. Exact zoals deze copywriter zelf is. Ze schikt zich steeds naar de ruimte die ze krijgt. Soms verticaal, soms horizontaal, soms een beetje van beide. Door elk woord als een los onderdeel te zien, zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Speels? You got it!
  • Het lettertype is simpel. Tweede poot van de briefing: check. Doorheen de branding gebruiken we maar één lettertype: Poppins. Eentje zonder toeters en bellen, en in het logo zelfs zonder hoofdletters of leestekens. 
  • Met kleur kunnen we alle kanten op. Zolang het zwart-witte logo altijd de show steelt, is op de achtergrond alles mogelijk. Blitz visitekaartje? Opvallend accent op de website? Kies maar uit de kleurenwaaier. 
  • Er valt gewoon zoveel mee te doen. Animaties? Merch? Laat maar komen, Emily. Je hebt mijn nummer hé. 

Andere projecten

 

Ontdek andere projecten van PITTEVILS.COM