Logo design

Het visitekaartje van jouw bedrijf.

Een aantrekkelijk logo is hét marketingmiddel bij uitstek. Het geeft visueel weer waar jouw bedrijf voor staat. Het brengt een bepaald ‘gevoel’ over en staat eigenlijk symbool voor de ziel van je bedrijf. Klinkt heftig? Dat is het eigenlijk ook.

 

Een uniek logo design is voor mij het startpunt van alles. Bij het ontwikkelen ervan hou ik dan ook rekening met de waarden, identiteit, stijl en persoonlijkheid van het bedrijf. Het moet er immers ‘boenk op zitten’, voor minder ga ik niet.

Andere projecten

 

Onderscheidende en sprankelende grafisch ontwerpen ontwikkelen voor particulieren en bedrijven, waarbij er ook, net zoals bij reclamecampagnes, aandacht wordt besteed aan het conceptuele luik en de persoonlijke aanpak.

 

Ontdek hier een greep uit de laatste projecten in verband met grafisch ontwerp en visuele identiteit. Allemaal unieke, creatieve ontwerpen met een persoonlijke toets.

Alles gaat beter met een koffietje, dus zullen we?

Elk merk of project verdient zijn eigen aanpak en proces. Voor mij is het begrijpen van mijn opdrachtgever en zijn of haar wensen opportuun.

 

Daarom nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek, waarbij we samen op zoek kunnen gaan naar antwoorden voor datgene waar jouw project nood aan heeft. 

 

So, let’s have a coffee, it’s on me.