Rebranding Notariskantoor Van Laere & Hennissen, Antwerpen.

Notariskantoor Van Laere is een vaste waarde in Antwerpen en zijn omgeving. Het kantoor bestaat al ettelijke jaren en heeft inmiddels 25 medewerkers. Het notariskantoor is gevestigd in een prachtig gebouw op de Jan Van Rijswijcklaan.

 

Door een associatie tussen Ann Van Laere, Dick Van Laere en Katleen Hennissen kreeg het notariskantoor een nieuwe naam: Notariskantoor Van Laere & Hennissen. Dit was dus ook het uitgelezen moment om een nieuw logo te ontwikkelen. Hieruit volgde natuurlijk een volledige rebranding van businesscards tot aktebladen: alles kreeg een nieuw ontwerp.

• Brand Strategie

 

Luisteren, praten, observeren / inzichten-workshop / merkstrategie

 

 

• Brand Experience

 

Logo design / Print design / Art Direction / Graphic design / Huisstijl / Brandbook / Enveloppen / Briefpapier / Kaften / Akteschutbladen / Nieuwjaarskaart / Business cards

 

Logo design idee

 

In het nieuwe logo zijn twee cirkels verwerkt die de cyclus van het leven weerspiegelen. Een cyclus waar Van Laere & Hennissen op verschillende momenten onderdeel van uitmaken. In het logo zijn ook de letters ‘V’ en ‘H’ verwerkt, naar de naam van het kantoor. Het lijnenspel in het logo zorgt voor een hedendaagse en dynamische look.

Andere projecten

 

Ontdek andere projecten van PITTEVILS.COM