Branding Faim Finit

Faim finit alias Jasmin & Anthony. Aangenaam!

Hou je van lekker eten? Heb je weinig tijd om zelf te koken? Draag je verse voeding hoog in het vaandel? Heb je een allergie waardoor eten afhalen voor jou vaak niet eenvoudig is?

Faim Finit staat voor genieten, op elke mogelijke manier en voor iedereen die wil; zij het nu van een lekkere pasta tot een smakelijke taart.

Of je nu een glutenintolerantie hebt, graag vegan eet, niet graag in de keuken staat, een drukke job of een druk gezinsleven hebt; iedereen kan bij Faim finit terecht!

• Brand Strategie

 

Luisteren, praten, observeren / inzichten-workshop

 

 

• Brand Experience

 

Logo design / Print design / Art Direction / Graphic design / Business cards / Brandbook

 

Logo design idee

Het logo bestaat één elementen; het beeldmerk dat samenvloeit in het woordmerk. Het lettertype is ‘brutter’ en directer om wat verwijst naar de aanpak van Faim Finit. Het idee achter dit cirkelvormig logo verwijst naar de kooktools die gebuikt worden: een pot, pan, taartvorm. De driehoek dat Faim onderstreept, is een abstractie van een taartstuk. Hierdoor leggen we een sterke en herkenbare focus op de vegan, gluten en lactose vrije taarten.

De tagline vormt voor een geheel van de cirkel en geeft jullie belangrijkste USP weer: creatieve catering. Het lettertype is zorgvuldig uitgekozen met een samenwerking tussen het geschreven en een schreefloze letter Roboto; een perfecte en gebalanceerde samenwerking tussen de twee.

Andere projecten

 

Ontdek andere projecten van PITTEVILS.COM