Webdesign en development

Een vlotte website die gezien mag worden.

Webdesign is het vormgeven van een website. Zowel frontend als backend, of ook wel webdevelopment genoemd. Een website op zich heeft enorm veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden, o.a. structuur, opmaak, weergave, toegankelijkheid (ux), interactiviteit, schaalbaarheid en vindbaarheid (SEO).

 

Een goede website houdt rekening met al deze onderdelen. Klinkt ingewikkeld, maar het is mijn persoonlijke missie om websites te ontwikkelen die makkelijk te onderhouden zijn én er goed uitzien. PITTEVILS.COM voorziet dus webdesign én development.

Andere projecten

 

Al heel wat mensen hebben de weg naar PITTEVILS.COM gevonden.

 

Ontdek hier een greep uit de laatste projecten voor diverse bedrijven en particulieren. Allemaal unieke, creatieve ontwerpen met een persoonlijke toets.

Alles gaat beter met een koffietje, dus zullen we?

Elk merk of project verdient zijn eigen aanpak en proces. Voor mij is het begrijpen van mijn opdrachtgever en zijn of haar wensen opportuun. Daarom nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek, waarbij we samen op zoek kunnen gaan naar antwoorden voor datgene waar jouw project nood aan heeft. 

 

So, let’s have a coffee, it’s on me.