Enthousiaste en gepassioneerde creatieveling.

Contact PITTEVILS.COM Freelance graphic design met een passie voor typografie

Enthousiaste en gepassioneerde creatieveling.

Al meer dan drie jaar mag ik mezelf ‘creative’ noemen. Dat is de persoon die in de ‘wereld van de reclame’ creatieve ideeën voor merken en bedrijven bedenkt. En vervolgens deze tot uitvoering brengt in taal of in mijn geval in beeld.

 

Met al heel wat campagnes en grafische opdrachten op zak, nam ik de stap naar een nieuwe uitdaging: freelance graphic design onder de naam PITTEVILS.COM.

 

Mijn missie? Onderscheidende en sprankelende grafische ontwerpen ontwikkelen voor particulieren en bedrijven. Waarbij er ook, net zoals bij reclamecampagnes, aandacht wordt besteed aan het conceptuele luik en de persoonlijke aanpak.

NEEM CONTACT OP

 

INSTAGRAM

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.